Even voorstellen

Agnes

Mijn naam is Agnes. Ik ben 32 jaar, en ik woon in het mooie Ballum. Al sinds ik een klein meisje was kom ik regelmatig op Ameland. Eerst als toerist, en later ook enkele jaren als medewerker op het strandpaviljoen in Ballum. In die tijd ben ik verliefd geworden op het eiland. De mensen, de natuur en de altijd relaxte sfeer trokken mij aan. Sinds 2017 ben ik trotse mede-eigenaar van Rijstal Le Cheval, zoiets had ik nooit durven dromen! Ik woon sindsdien op het eiland, en wil mijn passie voor Ameland met al haar karakteristieken graag delen. Het project ,,Eilandkarakters” maakt dit mogelijk.

Natasja

Mijn naam is Natasja Claessens en woon in Nieuwegein met mijn gezin en 3 honden.
In 1995 ben ik voor mijzelf begonnen als grafisch vormgever met Studio Claes. Dit is later uitgebreid naar ,,Photo by Claes”, omdat je altijd moet doen wat je leuk vindt en ik de fotografie meer ruimte wilde geven.
Paarden en reizen, het liefst gecombineerd, is mijn passie als het om fotograferen gaat.
Doordat mijn lieve vriendin Risje in 2017 terug verhuisde naar Ameland, kwam ik voor het eerst op dit prachtige eiland en voelde ik mijzelf gelijk thuis.
Nu heb ik er meer bijzondere mensen leren kennen, waaronder Agnes en Anthe, waarmee ik samen kan doen waar ik al jaren van droom; een beeldverteller zijn via ons eigen product.

Anthe

Mijn naam is Anthe Dolmans, 21 jaar oud en vanaf mei 2020 werk ik bij Rijstal Le Cheval. Het plan was om er 3 weken in de zomervakantie te gaan werken, maar inmiddels is het een uit de hand gelopen hobby en werk ik er het hele jaar door.
In mei 2022 ben ik afgestudeerd als Pedagogisch Medewerker en in juni 2022 ben ik verhuisd van Kranenburg (net over de grens bij Nijmegen) naar Ballum op Ameland.
Ik vind het enorm leuk dat ik samen met Agnes en Natasja mag werken aan de projecten van Eilandkarakters, en kijk er naar uit om mijzelf bezig te houden met de socials, de toekomstige fotoshoots en de verkoop van de kalender.