Even voorstellen

Agnes

Mijn naam is Agnes. Ik ben 31 jaar, en ik woon in het mooie Ballum. Al sinds ik een klein meisje was kom ik regelmatig op Ameland. Eerst als toerist, en later ook enkele jaren als medewerker op het strandpaviljoen. In die tijd ben ik verliefd geworden op het eiland. ūüŹĚ De mensen, de natuur en de altijd relaxte sfeer trokken mij. Sinds 2017 ben ik trotse mede-eigenaar van Rijstal Le Cheval, zoiets had ik nooit durven dromen! Ik woon nu 5 jaar op het eiland, en wil mijn passie voor Ameland met al haar karakteristieken graag delen. Het project ,,Eilandkarakters” maakt dit mogelijk. We gaan er echt iets bijzonders van maken!

Natasja

Mijn naam is Natasja Claessens en woon in Nieuwegein met mijn gezin en 3 honden. Als klein meisje was ik altijd bezig met het maken van mijn eigen ,,pony magazine” en maakte ik foto‚Äôs van honden en paarden.
In 1995 ben ik voor mijzelf begonnen als Studio Claes. Dit is later uitgebreid naar ,,Photo by Claes”, omdat je altijd moet doen wat je leuk vindt en ik de fotografie meer ruimte wilde geven.
Paarden en reizen, het liefst gecombineerd is mijn passie als het om fotograferen gaat. Ik kan in Spanje geen genoeg krijgen van de schoonheid van de Andalusi√ęr.
Doordat mijn lieve vriendin Risje in 2017 terug verhuisde naar Ameland, kwam ik voor het eerst op dit prachtige eiland en voelde ik mijzelf gelijk thuis. Zodra je er bent, voel je je ontspannen en je raakt niet uitgekeken.
Nu 5 jaar later heb ik er meer bijzondere mensen leren kennen, waaronder Agnes en Anthe. En gaan we samen een project aan waar ik al jaren van droom; een beeldverteller zijn voor ons eigen product.

Anthe

Mijn naam is Anthe Dolmans, 20 jaar en vanaf mei 2020 werk ik bij Rijstal Le Cheval. Het plan was om er 3 weken in de zomervakantie te gaan werken, maar inmiddels is het een uit de hand gelopen hobby en werk ik er zo’n 3/4 maanden per jaar.
Dit jaar ben ik afgestudeerd als Pedagogisch Medewerker en vanaf september verhuis ik van Kranenburg (net over de grens bij Nijmegen) naar Leeuwarden toe. Hier begin ik aan een nieuwe studie, de reden om in Leeuwarden verder te studeren is natuurlijk dat ik dan minder ver hoef te reizen naar het eiland!
Ik vind het een enorm leuk dat ik samen met Agnes de Graaf en Natasja Claessens mag werken aan dit project en kijk er naar uit om mijzelf bezig te houden met de Socials en de toekomstige fotoshoots.