Let your light shine

Zaterdag 3 september hadden wij de eer om in de Sint-Magnuskerk in Hollum te mogen fotograferen.
Eigenlijk wilden we de shoot al een week eerder doen omdat de september foto natuurlijk wel het liefst in september gemaakt zou worden maar het weer sloeg steeds om en we besloten voor het eerste weekend van september te gaan omdat de verwachtingen goed waren.
Het lastige is namelijk dat je altijd moet plannen, de fotograaf komt niet van het eiland en de paarden moeten begeleid worden en dan moeten de mensen van de locatie natuurlijk ook nog kunnen. Er gaat veel aan vooraf voor wij beginnen.
Op vrijdag 1 september zijn wij in de kerk gaan kijken en het licht was prachtig.
Maar al snel sloeg het weer weer om en besloten we toch voor de zondag na de dienst te gaan omdat er zaterdag veel regen zou vallen met donkere wolken. Maar zo veranderlijk als het weer brak toch zaterdagochtend de zon door en hup, wij uit de veren, spullen mee, paarden klaar maken en richting de kerk.
Wat deden de paardjes het goed! Glinda was deze keer het model en ze liep, met Espi aan haar zijde, rustig de kerk in en het plateau op, over een rubberen mat voor haar veiligheid.
Veel mensen kwamen kijken hoe wij aan het werk waren en het was genieten met een grote G met een prachtig eindresultaat.

Ga voor de video naar: https://www.facebook.com/Eilandkarakters/videos/496657232023169

Vorig bericht
You can’t beat me
Volgend bericht
Wishing you joy and Nobel